Termeni și condiții

Termeni și condiții

Website-ul joblee.eu este proprietatea S.C. POINT CONSULTING HR SRL.

 1. Acceptarea serviciilor
  1. Serviciile website-ului "joblee.eu" (denumit în continuare “joblee.eu” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de S.C. POINT CONSULTING HR SRL (denumita în continuare “PCH”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.
  2. Prin bifarea căsuței “Accept termenii și condițiile” va declarați acordul dvs. cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori să le impună termenilor și condițiilor acestui site sunt automat excluse și nu vor fi recunoscute de către PCH.
 2. Utilizare permisă
  1. Utilizatorul este de acord că are autorizație din partea PCH numai de a vizita și/sau sa deține o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal și că nu va duplica, descărca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achiziționa bilete pentru uzul său personal, cu excepția autorizprii speciale din partea PCH de a proceda astfel. Conținutul și software-ul de pe acest website sunt proprietatea PCH și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legile române și internaționale de copyright.
 3. Descrierea serviciilor oferite - Condiții
  1. PCH organizează evenimente online de carieră la care canditații pot participa în mod gratuit
  2. PCH organizează evenimente online de carieră la care angajatorii vor achita o taxă de participarenegiciată și stipulată în contractele de prestări servicii semnate de către părți

Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa participarea la evenimente pentru angajatorii care nu îsi îndeplinesc obligațiile contractuale.

Prelucrarea datelor personale

Pentru a participa la un eveniment organizat de PCH este necesar ca vizitatorii să furnizeze o serie de date personale în legatură, dar nelimitându-se la: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, aptitudini și cunoștințe profesionale, experiență profesională etc.

Aceste date vor fi procesate de PCH în vederea organizării evenimentelor Joblee și targetării vizitatorilor în funcție de nevoile partenerilor participanți.

Partenerii participanti vor avea access la datele cu caracter personal furnizate în formularul de înscriere, doar în măsura în care vizitatorul va aplica la unul dintre job-urile listate și în vederea interacțiunii cu aceștia sau pentru a participa la concursurile organizate în zona Fun Plaza și a primi premiul/premiile câștigate.

Datele cu caracter personal, astfel culese vor putea fi procesate și stocate de partenerii participanți doar având ca scop selecția și recrutarea și pentru o perioadă maximă de 6 luni.

Pentru detalii suplimentare privind regulile de procesare și stocare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați “Politica de confidențialitate” de pe siteul joblee.eu

Denunțarea garanțiilor

PCH își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor joblee.eu. De asemenea, PCH nu ofera nici o garanție în cazul oricăror consecinte care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor joblee.eu sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința PCH.

PCH nu își asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri, amânări sau anulări ale evenimentului pentru care au fost plătite taxe de participare și restricționări impuse de institutii ale statului.

Limitarea răspunderilor

PCH nu își asuma sub nicio formă și în nici un sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe joblee.eu sau care au orice alt tip de legătură (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

Condiții finale

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

PCH își rezervă dreptul de a modifica în orice moment “Termenii și condițiile” fără o notificare prealabilă.

PCH poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respectă una dintre condițiile de mai sus. De asemenea, PCH poate alege în orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite pe site-ul joblee.eu.

Acuratețea, integralitatea și actualitatea informatiei

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului și informațiilor de pe acest website.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile și orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea POINT CONSULTING HR SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveti dreptul să parcurgeti acest website, să reproduceti portiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte insemne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară însemnul de marcă înregistrată menționat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Mărcile, logo-urile, caracterele și alte mărci de serviciu (denumite în mod colectiv "Mărci") ce apar pe acest website aparțin POINT CONSULTING HR SRL SRL.

Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire a vreunei Mărci ce apare pe acest website. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute în acest document. De asemenea, vă aducem la cunoștință ca POINT CONSULTING HR SRL. își va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

logo

Știm cât de greu este să găsești un loc de muncă. Dar nu trebuie să fie. Misiunea noastră este de a facilita găsirea locului de muncă într-o manieră inovatoare și ușoară.